Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beslut; .. nä nu jäklar har fan själv fått gloria!!  Inte ville jag tvinga han till det... *erbjuder reservhornen..* Puss! ;P


Frid; När noll är noll är noll

 

 

 

*

Vän

Det är

*

Svart eller Vit

*

Allt eller Inget

*

Inget sökt

*

Det bästa

*

Det är

Längesen

*

Det är

Ord från samma mun

som kysser evigheter

ur mig

*

Det är

Ord från samma själ

som gråter evigheter

med mig

*

Det är

Ord från samma ande

som talar språk av Kärlek

till mig

*

Det är

Vän

*

 

 

 

Det är Bergens resning - HimlaHav Skingras

*

Det är det enda jag önskat

*

Det är Jämvikt

*

Det är Graal

*

Det är Ande i Jord; Dammet yr

*

och det är Tungt att väga mindre än ett Ord

*

 

 

 

 

Det är Vän

*

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri