Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rysk roulette med isbitet hjärta


När man är säker på
att svaret färdas med svarta vingar
kan det kännas bättre att inget veta
Att gräva ner all undran i den frostbitna marken
även om chansen alltid fanns där
att svaret skulle ha spunnit silvertråd runt hjärtat

Men

vem vågar spela rysk roulette med sin värdighet
när risken alltid finns att kulan lurar i mynningen?

Kan man krossa något som redan krossats?

Är ett fruset hjärta bättre än ett spräckt?




Fri vers av HQ
Läst 382 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-22 20:59



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Oj...en dikt som får hjärtan att frysa...modiga frågor som ibland inte vill ha något svar...
Frusna hjärtan eller spruckna...*Läser igen*...sparar i Bokmärkeslådan*
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ