Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där du går är oftast mörkt.



Står jag still.

Ser hur alla rör sig runtomkring.


Gör det de borde, men kanske inte vill.


Är fri på ett annorlunda sätt, vet ej om det är rätt sätt.


Du springer för fort för att se ljuset.


Där du går är oftast mörkt.


Men det lyser om dig.


Tror ej att du funnit dig själv än.


Det kommer alltid i fatt, hack i häl.


Det kommer alltid i fatt.


Var och hur sover du i natt?




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-22 22:56



Bookmark and Share


    eventualiteter
åh.
jag gillar det.
mycket
!
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean