Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt siden.



Min älskling,

med din mjukaste hud.

Krossar du sakta mitt hjärta.


Smeker det med händer av järn.


Stoftet bildar tårar i natten.


Vill älska med dig här,


och bara här.


Konturerna av din kropp


i den bäcksvarta natten.


Ger hopp.







Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-22 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean