Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..tänker inte ropa hej än...



Hur skall jag kunna säga hur jag känner,

när det bara tar emot.


Har min kärlek tagit död på din.



Är den verkligen död,

eller är det bara så enkelt att du inte längre vill vara min.


Du blåser kallt och varmt.


Jag önskar just nu i detta ögonblick

att jag vore död.


Känslomässigt död.


För om det här är början på den smärta,


som jag hoppas aldrig kommer.



Så vill jag inte längre vara med.


Jag tänker inte ropa hej än.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-23 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean