Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart ska jag sova förnöjt för..


ingen där ute

 

~

kan se

"..när man gömmer sig i en konstruerad värld.."

 

insikter om barndoms slag under
drömmars bälten. sen inse att
det man gömmer sig bakom

 

alla drömmar
alla visioner
alla tankar och hopp

 

transformationer av upplevelser man gjort
för att förstå livet

 

sitt eget värde

 

inser att
allt detta
är den man är

för att det finns inget annat än just det varande
i sig själv

 

"..när man gömmer sig i en konstruerad värld.."

 

där masken till slut upplöses av insikten

äter sin egen falskhet

ekot av sväljet rusar rätt ner i backen

blir en uppfyllande profetia

i ett ögonblick av kontrollhaveri

 

och tornet rasar inifrån
det som tagits ifrån en kommer åter

i en dubbel bemärkelse ingen där ute
kan se ens förklara

 

när barnet hittas igen
och det håller måttet

 


då speglas drömmen
då är man fri

hoppas jag

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-24 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri