Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste.



Kan inte riktigt förmå mig att gilla någon

lika mycket som jag gillar dig.


Ingen kan jämföras med dig.


Det är jävligt på många sätt och förbannat sent,

när jag inser att jag älskar dig mer.


Sitter så nära och under dina kläder är du naken

som sig bör.


Vill allt annat än att åka hem, sträcker ut handen

och rör vid det vackraste jag har.


Det är inte dags att ta farväl.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-25 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean