Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns nåt hormon som ljud framkallar också ? som känsel gör med oxytocin.. kan man mäta oxytocin förresten? skaffa katt eller spela piano, kan det funka? tangenter då? men inget går upp mot en massage eller en... k...


Uppskattning

 

~

ljuden

närhetskänseln

smaken

doften

bilden

 

hela upplevelsen före
däremellan
efter

 

minnen

efterföljande drömmar fantasier

fortsatta upplevelser som öppnade sinnen ger
i alla livets övriga upplevelser

på köpet 

 

älskar allt
i en kyss

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-26 00:35



Bookmark and Share


  Vind
Nyckeln till "sesam öppna dig" kan absolut vridas via en kyss... Fint.
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri