Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittat skrömt i kista gömt


mäh - duga?

 

 

~

så klart jag inte duger

men det jämnar ut sig

 

fattig

ofarlig

inga stayups ens, herreje!!
(men väl damsugarpåsar på lager)

 

en sån blir man inte kär i
näh


jag vill inte ha en
som vill ha

"en sån man blir kär i"

 

så klart det jämnar ut sig
så klart

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-26 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri