Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluter mina ögon.



Känner mig alldeles för gammal när det händer igen.


Tomheten är allt som är kvar.


Obehagligt nära.


Som jag önskar du var här.


Tänker på dig och jag vill glömma


att tomheten efter dig är allt jag har kvar.


Sluter mina ögon



och drömmer.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 181 gånger
Publicerad 2008-09-26 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean