Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordfråga hänga vitflagg/sam-veta ett Osvar - osagt lika osagt men ej obesvarat - snudda välkänd avstickare.. *tar en påtår* :)




Ogöra

 

~

tacksam

 

upptäcka

 

i ett öga
en nätt fingervisning
en svag antydan till ändrad position
en utandning
ett leende som tvingats upp för att skrattrynkorna måste ha mer skinn för att synas

i ett till öga

 

pupill i pupill
talande tystnad

 

gummibandssekund

 

öppningsglimt 
korsdrag
gränsupplösning

 

mjukmöte smittar av

 

Aha

upptäcka
"redan förstått"

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 197 gånger
Publicerad 2008-09-26 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri