Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. gammel - bearbetning av "skräp". *dyker vidare i världens vinklar*


om hundra år - klockor går sällan lika

 

~

vad gör väl det
kan man tycka

att ord inte förstås
vad gör väl det

att länder växer med minskad plånbok
vad gör väl det

att längtan blir väntan utan visshet
vad gör väl det

vad gör väl det

m

N u

T id

är viktigt och känslor inte besvaras
vad gör väl det

att det inte måste vara så heller
vad gör väl det

(och ärligt : det är inget problem)

att ord kan styra logiken
och rädslan klamrar sig fast vid det den har
hjärnan

för hjärtat slutade tro
vad gör väl det

om hundra år

bara synd när rätt blir så fel
i otid men

vad gör väl det

 

 

måste man alltid

komma i tid?

 

om svaret är Ja

vems är då missen?

 

den som var där eller

den som tyckte tiden var viktig

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-26 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri