Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. bästa svartjobbet? :)  give me my income!!! hörruuuuu.... ;P


helgjobb in absurdum

 

~

fortsätter riva gamla murar
(medan grannarnas dunsande oroar)

 

vill jag ha otryggheten tillbaka
vill jag ha morgondagen oviss
vill jag ha sömnsvårigheterna

 

rädslan av att vakna
i en cementvägg
igen

 

forsätter riva gamla murar
(medan grannarna tystnar oroande)

 

och det är inte du och inte DU det är
jag
(tystnaden oroar mer än mitt eget minne)

 

 

framför i morron är jag där
i tystnaden

 

nu rent hot
sen kanske blott möjlighet
då en fasa

i morron dock mitt tålamods väntan
irrationell dröms för-
väntan

 

att vinna kampen om tröskelns varande
snarande ovilja i bakbunden situation
(vägrar jag höra ännu en duns...)

 

vara reell vore enkelt
beslut agerande färdigt

men en flykt
(duns..)

 

(medan jag river mina murar)

 

kan du ringa tro
kan du låta mig vara
kan du sluta älska mig
kan du svara

 

 

(kan du hålla mig nära medan grannar bråkar)

 

 

men en flykt tonar fram
i horisont jag sett

 

sol hetta sans vett och ännu en

 

realitet
(tyssssstnad.....)

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 248 gånger
Publicerad 2008-09-27 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri