Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öh, du glömde en sak.. det är gammalt och tungt... ^^ (Kallade sig för Minnet.. men ser mest ut som en träklump med svedda ytor.. Använt vårdslöst eller... eller.. sorry.. eller??)


Dejt?

 

~

Skriver som bäst när skrivet är rest

just från gammalt som skaver

och gammalt kadaver är rivet

är rest av en pest för min egna smått vargstinna

prästegudinna som segla sju hav och ser nio

 

må timmarna gå och klockorna brinna

bli nästa års kommande bio

 

jag slutar nog runt omkring tio!

 

när ylet har tystnat och maktmän är stinna.

(vi kurar mot tillit och byggda begär)

kom led mig mot världar av

 

"Inte bli kär!" - för nu är panik i fabriken

och heliga sömmar går upp, bildar Riken

 

fan för en skenhelighets dolda hav

och hell för en tvärlögn i krampande skav

 

här laddas för avslutsrepliken!!

Må Bålet ge sken åt Reliken!

 

Så Dejt eller minnet tillbaka?

Kom vännen och smaka min kaka!

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-27 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri