Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..nerräkning.. (åh jag bara älskar rakettändningar..:) sändningar uppåt i rosa söta bubblor som ler.. och ler.. och ler.. tills dom spricker ^^ ) Lögardag!


X minuter

 

~

varje våg har sin antivåg

varje tåg sin räls

varje vår sin antivår

varje tår sin päls

 

varg é våga din kamp

varg é mjuk och skör

varg é inte alls en vamp

varg é liv förgör

 

varje våg förstör

Liv är rätt när låg är hög

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 203 gånger
Publicerad 2008-09-27 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri