Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. när gammal visdom slår ut "ny".. (med tanke på religioners hämndnoja ;P)


CrowWisdom

 

Crow 2006 från en snödriva mitt i stan:

"Bligande öga ljuger föga, och i snö ligger våren begravd."

Jag gick sen dit på våren, och plockade upp... en "medaljong" nån tappat.

Plötsligt började andra smycken gå sönder, ett efter ett.. men detta är kvar än idag.

 

 

~

att bara veta

räcker inte

som yttre säkerhet

att ändå veta

räcker

som inre säkerhet

 

att ducka slagen

räcker som hemlighet

 

att rucka lagen

räcker som färdighet

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-28 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri