Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. konstruktioner i efterskott; den kontrollerandes behov för överlevnad. Som att skriva om recept och visa när middagen ska "bevisas". För nymodigheter går välan inte an inte!! - Kajsa Varg kunde hon. Fler nytänkare åt folket!


för hon vet inte vad tid är

 

~

Visa mig vägen till änden av liv
och jag tror att den sagan tar slut
visa mig slutet av slutet min vän
och jag ställer min klocka. Salut!

Slut!

(existerar ej om inte tid finns)

 

slutväljare
sitter bekvämt
på konstruerade stolar för
utskjutning när planet störtar
(valet: följa med ner eller trycka på knappen)

 

säkerhet existerar ej
mätningar existerar ej
planeringar existerar ej
förutfattade meningar

existerar ej
i min värld

av kärlek

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-28 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri