Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelhjärtan

 

 

Långa smala magra kala fågelvingar

kycklingvingar! skulle jag till och med sträcka mig till

 

Förbannat dunkande fågelskrämmatjafs, hjärtslag

ett jordskalv i vänstra kammaren! må jag säga

 

Klena seniga sköra möra råa såriga ben

spjut av kött och blod! vill jag tillägga

 

Ack du klena magra kycklingduva

vart ska du ta vägen om vintern!

du hör inte hemma

du hör inte hit

du hör inte dit

 

du hör inte hemma, Någonstans!

du kan inte flyga

du kan inte sjunga

du kan inte gråta

du kan inte älska

älskas av Någon! alls...

 

 

du hör inte hemma

du hör inte hit

du gör inte dit

 

Du hör inte hemma, Någonstans!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-28 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*