Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänka sig.

\"\"Frosten ligger vit på gräset.
Det känns som om det var igår vi låg och solade där.
Sen slog en lustig tanke mig.
Det var igår.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 410 gånger
Publicerad 2005-08-01 01:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
komisk som jag sa, men när jag läser den nu så slår det mig att den har en långt mycket djupare mening än den jag såg i förbifarten..
2005-08-06

    ej medlem längre
Komisk.
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema