Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7år av totalt helvete, Tonåren.

Jahapp... *Hjärnan till huden* "Vi har en finne på lager, vart vill ni ha den?" *Huden till hjärnan* "Hmm vart stör den mäst hmm... hmm.. Vi har ett ledigt ställe mitt på näsan, skicka den dit!" *Hjärnan till kroppen* "Vi har lite fett över sen vi tvingade henne till den påsen av chips var vill ni ha det?" *Kroppen till hjärnan* "Hmm Lägg det på låren.. Brösten får ju inte bli större"
*Hjärnan tänker* "Jaha bara 6år till sen kan vi sluta tortera henne"


Ibland känns det som att kroppen bara vill att man ska må dåligt :)




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-08-01 01:38



Bookmark and Share


  LillSara
Perfekt beskrivet
2005-08-16

    ej medlem längre
hhe, instämmer. Texten är också en bra anknytning till tonår, sådan stil, sådana stavfel.
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema