Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1+1=3 ; där vatten(drömmar och känslor) och eld(passion och kraft) möts.. Stiger ångan. Third Quality - Kreativitens Väsen. (för mig då). ok så långt.. men för att verkliggöra allt då? krävs väl "mat", motor,mål & mark. Eller?


Tåget

Är det nån vits att drömma
om man inte ens kan hantera den verklighet vi ändå lär leva i?
alltså
om, ja om..
man nu lyckas ta ner en dröm, sin vision, till verklighet
vad har man då för kunskap, medel och redskap att ta emot den med?

Hur har man förberett sin jord?"

~

förmåga att drömma sin vision
räcker inte långt

dröm ner i jord
kräver näringsrik jordmån
för att landa

 

ormen igen
ormen igen

Transmutation

 

(ormen igen)

 

Fire Transmute

Water to to Birth

Steam On!

 

The locomotive engine is built

~

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 196 gånger
Publicerad 2008-09-29 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri