http://www.youtube.com/watch?v=9nkddf4uvHE

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med hjälp av Era "Sentence"http://www.youtube.com/watch?v=9nkddf4uvHE




svarta väggar

 

 

sluter

mjukt mina ögonlock

ser oändliga landskap

ålderdomliga förkrympta

bakom svarta väggar

 

                                     I´ll save you from yourself

                                     from those voices calling you

                                    sell your soul to evil

                                   then you´ll be dancing forever

 

ger efter

låter mig falla

genom årtusenden

genom lager av svartsyn

onda tankar

grinande gula käftar

 

                                    I´ll save you from yourself

                                   from those demons calling you

                                  sell your soul to evil

                                 then you´ll be dancing forever

 

faller

handlöst

bottenlöst

utan skyddsnät

genom alla

löften

smickrande tal

förljugna dogmatiska ord

 

faller

 

säg

om jag kommer till slutet

och inte längre

orkar resa mig

 

                                          bär du mig då?

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2008-09-30 00:44



Bookmark and Share


  aol
jag bär dig och då år det bara ett spår en liten bit i sanden
2008-10-17

  prinscess VIP
mycket bra och nära skrivet
grattis till guldstjärnan
2008-10-05

  Sladjana Zubcevic
"säg

om jag kommer till slutet

och inte längre

orkar resa mig



bär du mig då?"
Så vackert skrivet!
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP