Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill sjunga



vill sjunga för dig sånger som är verkliga

inte om det som bara finns i sagor

vill ta toner som smeker som berör

jag vill sjunga om glädje om frihet

om kamp och om det som är vi

om det som är var människas rättighet

jag vill sjunga om livet som livet borde vara

en sång som ger andra mod och styrka


att våga leva








Fri vers av sunnanvind
Läst 335 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-10-02 21:13



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Du får gärna sjunga för mig, min vän. Jag behöver det just nu......
ord som ger mod och styrka.....om glädje......
2008-10-10

  Tabes
Jaa! Jag blir glad av denna härliga sång. Just en sådan vision jag behöver just nu! :-D
2008-10-03

    © Birgitta Wäppling VIP
En dikt (sångtext) man blir glad av.
Applåder!
2008-10-03

  Peter Matsa
Sådana sånger borde det finnas fler av
Ibland räcker dock musiken allena långt
Fint sjunget!
2008-10-02

  Blåbäret
sången symboliserar så mycket...och betänk hur mycket kraft och uppmuntran man får av vissa melodier...och hur skönt det är att brista ut för full hals, när det bara bubblar över...som här ;)
2008-10-02

  Lejonhjärtas poesi
Vacker sång av styrka och sjung du om livet dess egen sång!
2008-10-02

    Lindizz
Ord fyllda med medkänsla och vilja ge styrka till andra, om att våga leva, mycket fint skrivet, bokmärker* applåder.
2008-10-02

  lyckeli
Styrkesång!
2008-10-02

  Night Soul Woman
Vackra ord:) En fin dikt:)*applåder*och*bokmärkes*
2008-10-02

    snöö
Vilken vacker dikt, fylld med medkänsla och en sann önskan att få hjälpa. Blev glad av att läsa den.
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind