Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten



Tomheten

är så närvarande nu.




Så nära att man kan ta på den.



Den känns lika kall


som din närhet känndes varm.



Jag saknar dig.





Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-30 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean