Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIGER-BRAND

jag har inget annat än min hunger

och det är om den mitt hjärta sjunger

min hunger är allt som jag kan ge dig

men jag delar väldigt gärna med mig

jag hoppas att du inte ska förfäras

att du längtar efter att förtäras

jag hoppas att du inte ska besväras

av det jag så gärna vill förära

min låga är mycket svår att bära

den slickar dig om du kommer nära

jag brinner i kväll under balkongen

en het serenad blir kärlekssången

jag är inte nedlusad med stålar

men jag har en tiger här som vrålar

LARZ GUSTAFSSON  081001




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-01 11:52



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En riktigt eldig upvaktning det där...
2008-10-01

  Måna N. Berger
Tiger-Brand ger associationer till Nils Ferlin, men det här var en annan föreställning ser jag. Brännhett!
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP