Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yo!

The Raven goes rap...




LUGER

ville gärna höra

att jag duger

höra det från någon

som inte ljuger

men om någon menar

att jag suger

är det läge då

för farsans luger?

LARZ GUSTAFSSON

081001




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-01 17:19



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Raven duger
mer än duger
mersmak du ger
när du ler!
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP