Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUT

ingen kan tända mig som du

ingen kan hända mig som du

vi brinner fort

vi brinner ner

vi drömmer stort

vi vill ha mer

men det märks snabbt

när det är slut

för det känns inte

som förut

det syns när ljusen

brunnit ut

då duger inga

substitut

LARZ GUSTAFSSON  




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-01 20:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint skrivet!
2008-10-04

  mare VIP
mycket bra, fint flyt och innehåll...
2008-10-03

  Cizzi
jag tänkte och på cornerlis, men jag gillar slutet mest.
Eget tänkande. :)
2008-10-02

  bluesatin
RENT UT SAGT SUPERBRA SKRIVET! BRAVO!!! TACK!!!
2008-10-02

    LitenSyster
Riktigt bra skrivet! Skönt att läsa.

"ingen kan tända mig som du
ingen kan hända mig som du"

Härliga första rader, blev fast!
2008-10-02

  Måna N. Berger
"Min älskling är som ett tomtebloss..." (Cornelis)
Det blir tomt och kallt när ljusen brunnit ut. Men den här strofen lyser länge:
"ingen kan tända mig som du
ingen kan hända mig som du"
2008-10-01

  Regular
Bra skrivet!
Applåd
2008-10-01

  Erik L
Bra skrivet och beskrivet!
2008-10-01

  Elaine.S VIP
Mitt i allt som är "slut" så brinner ändå dessa
ord intensivt och sökande..
2008-10-01

  anits VIP
vackert skrivit
2008-10-01

  Malin Magnusson
underbart vackra ord, Larz!

börjar nästa fälla små tårar...
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP