Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret är jag trygg.



I mörkret är jag trygg.


Mörker är det jag känner bäst.


Det var ljust ett tag, kanske för ljust.


Det brann för fort.


Det släcktes hos dig först.


Mörkret innebär att ingen ser tårarna.


De flödar fritt nu, sedan ditt ljus släckts.


Kommer det att tändas igen.




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 225 gånger
Publicerad 2008-10-01 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean