Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid.



Älskling.


Du tog mig dit.


Till alla ställen som ingen annan gjort.


Du visade mig saker, genom dina ögon.


Jag förstod.


Rädslan du har hos dig, hör inte ihop med dig.



Du förstod.


Vi är bra bredvid varandra, eller mitt emot.



Jag vill vara mig själv med dig igen.


Alltid.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 196 gånger
Publicerad 2008-10-01 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean