Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi fyller våra liv med konsumtion för att upprätthålla livet. Hur länge?


Meningen

Björken
är slumrande naken
men viskar
av liv
med rötternas röst

hålet
i människans magar
maler
grimaser av guld
och meningens tröst




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-03 12:36



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
meningen- den stora- den allt överskuggande som vi alla söker finns ofta så nära att vi missar den.
Tack för läsningen!
2008-10-04

  Kristina Wallbing
Ja det är sannerligen tragiskt att vi tror att meningen kan köpas för pengar. Tankeväckande dikt!
2008-10-03

    Maria Malm
Vi söker meningen på fel ställe..den finns närmre än vi tror..
2008-10-03

  anits VIP
Vackert, tänkvärt
och bra skrivit
2008-10-03

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-10-03

  * Ammi *
gillas ..
ja hur länge? innan vi börjar inse att det är dags att leva ..
2008-10-03

  Domino
Vackert!!!
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö