Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglavingars hem

Änglavingar

skyddar, bevarar, försvarar

torkar din tår

sätter leendet tillbaks

 

Lyser din dag

 

Änglavingar

stöttar, accepterar, tröstar

skyddar din själ

bor i hjärtkammaren

 

Änglavingar

din bästa vän på natten

Änglavingar

din skyddande vän på dagen

 

Stjärnor på himlen

ÄNGLAVINGARS HEM




Fri vers av Cajsa
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-03 15:13



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Varmt ,Vackert och Trösterikt med Ditt Milda och Generösa ordval, ett lugn och en varm känsla av välbefinnande infinner sig ...Bokmärker !
2008-10-03

    Lindizz
tröstrika ord, en mycket vacker och mjuk text.
2008-10-03

    ej medlem längre
Tröstande, förhoppningsfullt
och vackert poetat
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg