http://www.youtube.com/watch?v=GgRDIvvSYr4&feature=related" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=GgRDIvvSYr4&feature=related


SVEPER FÖRBI

vandrar i ett förvandlat landskap

vandrar i en förändrad tid

Frälsaren är mitt enda sällskap

Frälsaren är min enda frid

springer runt i en sluten cirkel

rusar fram i en sluten krets

som en fånge i ekorrhjulet

som stig järrel i filmen "hets"

ramponera min själs begränsning

jag får skavsår av bojorna

som ett offer för estetisk rensning

plågas jag utav nojorna

 

mitt hem är ockuperat av en främling

mitt huvud av en konkubinarmé

snart brister varje hoplappad fördämning

och jag står här och låter allting ske

 

denna höstvind med fruktdoft kommer

sveper fram som ett krig av färg

var finns famnen av verklig värme

kylan går genom ben och märg

miss oktober i snygg mundering

allt planerat och noga valt

hon vet inget om min fundering

vad jag heter är helt egalt

alla har sina kors att bära

säger vissa, men det är fel

korsen bärs av en pilgrimsskara

som fått frälsning till arvedel

LARZ GUSTAFSSON  081004




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-04 10:23



Bookmark and Share


  illimité
"snart brister varje hoplappad fördämning
och jag står här och låter allting ske
denna höstvind med fruktdoft kommer
sveper fram som ett krig av färg
var finns famnen av verklig värme"

Fastnade på just detta. Du skriver väldigt vackert och beskrivande.
2008-10-04

    ej medlem längre
snyggt!
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP