Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusna händer



Som att försöka värma
frusna händer
under varmvattenkranen
värmer jag min kalla själ
under din kärleksberöring,

men när du åter går
blir jag genast kall igen
liksom min våta hud.

Så stanna
och skölj mig varm
av kärlek.




Fri vers av Anna H
Läst 323 gånger
Publicerad 2005-08-02 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H