Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen av min bästa vän kom sakta upp till ytan idag, tårar rinner när jag skriver dessa rader tillägnade min älskade, underbara Farmor


Minnen från mitt innersta hjärta

Jag hör dina andetag

andas i mig

Jag hör din röst

viska till mig

 

Var stark

ge inte upp

 

Jag känner dina ögon

titta på mig

Jag känner ditt hjärta

slå i mig

 

Du är älskad

glöm aldrig det

 

Jag känner dina armar

så nära mig

Jag känner din själ

flytta in i mig

 

Du är aldrig ensam

bara så älskad

 

Jag känner dina händer

torka bort var tår

 Jag känner din själ

vara min bästa vän

 

Minns ditt skratt

gjorde mig glad

Minns din varma röst

tröstade mig

 

Du fanns där för mig

ingen annan såg

 

För alltid

jag älskar dig




Fri vers av Cajsa
Läst 453 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-04 22:13



Bookmark and Share


    Lindizz
Mycket vacker och fin hyllning till din farmor.
2008-10-05

  Gunilla Karlsson
Så vacker!
Den får mig att tänka till...

Kram Gunilla
2008-10-05

    Maria Malm
Man bär alltid med sig fina minnen av personer man älskat, oavsett vad som händer. På det viset finns de alltid med. Fin text.
2008-10-05

    eva m h
Så vacker!
2008-10-04

  Mangal VIP
Sannerligen mycket vacker!!!
2008-10-04

  Mona*
Underbar hyllning till farmor
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg