Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EDITH

jag bara stod och brann

strax innan hon försvann

jag är en glödhet man

som, när jag såg dig, brann

jag brann från topp till tå

där jag stod och såg på

sydvästvinden låg på

i varje hjärtevrå

vi kanske ses igen

nånstans i vardagen...

LARZ GUSTAFSSON

081004




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-05 07:46



Bookmark and Share


  mare VIP
du brinner av lust, av längtan......så stark !!!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP