Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ord om stress

Det går runt, hit och dit

överalllt på samma gång

Allt måste ju hinnas med

hur ska tiden räcka till

 

Det går upp, ner och över

på samma gång går det även neråt

Stressen biter tag

sakta kommer paniken

 

Mycket är det att göra

hur ska jag klara av

Ingen aning

det måste ju bara gå

 

Full fart framåt

blir kanske färdig någon gång

man kan ju alltid hoppas

 

Tiden räcker ju inte till




Övriga genrer av Cajsa
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-05 19:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väl beskrivet
Det här finns det många
som känner igen sig i!
2008-10-06

  Mats Henricson
Stress är ett elände, det knäckte mig ,nästan, bra skildrat av dej !
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg