Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mobbingens mörka sida


Slagpåsen

Orden som ekade inuti

sanna så småningom

 

"Du är ingenting värd"

 

Orden som sårade själen

hjärtats inre sår

 

"Du är aldrig älskad"

 

Slagen som slog kroppen

blåmärkenas kalla paradis

 

"Du är en slagpåse"

 

Slagen som puttade ner

jagandet efter luft

 

"Du är bara besvär"

 

Minnen av ensamhetens vind

verklighetens kammare

 

Ville bara ha en vän

 

Minnen av värdelöshetens tid

en obrukbar spratteldocka

 

Önskade bara ett vänligt ord




Fri vers av Cajsa
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-06 09:50



Bookmark and Share


  Fånga dagen
smärtsamt skrivet
Du är inte ensam om att vart med om detta jag har upplevt det med i skolan 1-9 hemska år
mvh ak
2008-10-11

  mare VIP
bra skrivet....om en sanning...
2008-10-06

  Mats Henricson
"här" = där jag bor ,Skiftinge, e-tuna
2008-10-06

  Mats Henricson
Stark skildring av ett vidrigt förhållande, jag har slagits mot mobbing i hela mitt liv, både som offer och aktiv bekämpare ! Och både praktiskt och teoretiskt, än idag griper jag in om jag ser det, vet du, vad de kallar mig här: "Polisen", "superman" och "stålmannen" !
Ursäkta föredraget, blev "bara tvungen" att berätta.......
2008-10-06

    Lindizz
Öppen stark text som berör, finner inga ord, vill bara sända dig en kram.
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg