Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÅNG VÄG

från färgkaskad

tillbaks till grått

från stort tillbaka

till ganska smått

du är en film

om kamp och krig

med ganska

invecklad intrig

Gud är en självlysande

stig

återigen: durch kampf

nach sieg

lång väg till värmen

kanske kortare än jag tror

lång väg till värmen

där lycksaligheten bor

vill komma närmre

mycket närmre än du tror

lazze, lazze liten

världen är så stor!

från närhet

som är relativ

till kyla bitsk och hård

det finns en del

som anser att

min själ behöver vård

jag vet vad jag behöver

beatles sjöng om det en gång

jag går omkring och glöder

med min egen sorgsna sång

LARZ GUSTAFSSON  081006




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-06 18:39



Bookmark and Share


  mare VIP
bra diktat !!
2008-10-07

  Måna N. Berger
"All you need is love..." Det gör vi alla i denna kylslagna värld.

Orden "jag går omkring och glöder
med min egen sorgsna sång" ... är dock en glöd som avger värme, om än sorgsen.
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP