Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

APRIL

visst

den här musiken

hör våren till

så låt det vara vår

i mitt bröst

visst

den här sången

är en sång för april

jag behöver den

när det är höst

 

LARZ GUSTAFSSON

 

081006




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-07 05:49



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vädret hos mig idag..var vackert och när solen
strålade så såg en del löv ljusgröna ut...känslan
av vår var påtaglig...så stark är den känslan ...av "våren"
och så känns dina ord också...och den kommer ju igen
våren!!
2008-10-07

    ej medlem längre
jättefint
2008-10-07

    sajo
Gillar denna text mycket. Inspirerad av Peter Lemarc? Applåder du får.
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP