Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMEK

bränder härjar

mina länder

så mycket smek

i mina händer

jag återvänder

ifrån gränder

med fullt av smek i

mina händer

det finns en plats där

man gnisslar tänder

men det finns smek här

i mina händer

 

LARZ GUSTAFSSON

 

081006




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-07 09:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint skrivet
2008-10-07

  mare VIP
händer av längtan....att få beröra...
2008-10-07

  Nasrin
Wow! Underbara rader!
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP