Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYSSA

jag skulle kunna

kyssa dig just nu

utan krusiduller

pang på bara

länge och intensivt

fly in i denna kyss

glömma all djävulskap

min egen och andras

hela livet och allt som är tungt

men det skulle du aldrig vilja,

"blondie"

 

LARZ GUSTAFSSON

 

081007




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-07 18:44



Bookmark and Share


  Mysticus
... eller dödande!
2008-10-08

  Mysticus
Den helande kyssen ... *applåder*
2008-10-08

  wellness tina
.. så härligt och villigt längta till någon på det viset, är ju helt otoligt underbart. Håll fast vid känslan, o längtan.. den ger dig styrka, och en lekfull fantasivärd! Nyttigt!! =)
2008-10-08

  mare VIP
vem vet, hon kan ju ändra sig.....längtans kyss, som brinner.....
2008-10-08

  Nasrin
mycket fin av dig!
underbara kyss ändå.
2008-10-07

  Neal
Den blev ju bra ändå!
2008-10-07

  Måna N. Berger
Mmmm..............oj...! Jodå, fint!
2008-10-07

  isabel louise
fin och äkta
2008-10-07

    ej medlem längre
Jättefin och bra skrivet!
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP