Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en semesterdikt


Gudarnas skatt


Varje människa,
varje kvinna, varje man
är gudomlig konst.

Med andakt läses
varje enskilt livsöde
som ren poesi.

Varje liv sjunges
i den himmelska salen,
klingande vackra.

Varje människa
är en unik ädelsten
i gudarnas skatt.




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 575 gånger
Publicerad 2005-08-03 08:44



Bookmark and Share


  Fale Bure VIP
Vacker och positiv haiku om människan...
2005-08-03

    ej medlem längre
Vackert, och sant! Har bara lite svårt att se mig själv så...
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H