Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en spelman



Då skymningen faller
och skuggorna blir långa
lyssnar jag till dina visor.
Låter mig stilla vaggas
av fiolens skälvande toner,
till den vackraste peosin.
Och i eldens flammor
kan jag se din passion.
Så sjung du spelman
med blödande fingrar
och tårvåta kinder
för snart är morgonen här.




Fri vers av Anna H
Läst 691 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-03 09:34



Bookmark and Share


    Idun 1
Blundar och lyssnar till spelmannens vackra toner, njuter av din poesi...
2005-08-04

  Daniel_78 VIP
vackra visa, sjung gärna mer
2005-08-03

  Smultris
Vackert...

Gör lite ont i hjärtat när jag läser denna...
2005-08-03

  Hans w-art Westlund VIP
magisk
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H