Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängda

Hemligheternas kammare

dold för verklighetens ögon

 

Instängda tårar

rinner inte längre

stannar djupt inuti

 

Kaoshetens tankekälla

ingen anar det djupa

 

Instängda känslor

göms inte längre

värdelösheten lever inuti

 

Osynlighetens moln

flyger gråa omkring

 

Instängda möjligheter

slutar att finnas

svagheten enda vänskapen

 

 Utanpå

glädje visar sig

 

Ledsen själ

verklighetens individ




Fri vers av Cajsa
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-08 21:23



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ett vemod svävar över denna dikten, fint framförd med omsorg....
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg