Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld

Mitt hjärta är av guld
Ingen förtjänar det

Jag är fylld av skuld
Det förtjänar inte jag




Övriga genrer av shelbie
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-10 21:17



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Nej, skulden förtjänar DU ju inte, men har kvar till hjärta av GULD tills NÅGON förtjänar det.....
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

shelbie
shelbie