Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp Taget



Hörde du när jag viskade
Lyssnade du när jag pratade
Såg du tårarna som rann för dig
Kände du kärleken jag gav dig

Letade du när jag gömde mig?

När du skrek ut dina vassa ord
Ropade ut din ilska över mig
Dränkte mig i likgiltighet
Strödde salt över mitt hjärta

Var det då inte du som försvann?

När du bönade och bad
Kröp på dina bara knän
Kysste marken jag gick på
och höll mig tillbaka

Kunde du släppa taget om mig?

För jag hittade ditt gömställe
Det som en gång varit mitt
och jag förstod, min vän
Jag var mer behövd än vad jag behövde

och då, min älskade


Släppte jag inte taget om dig?






Fri vers av Michmich
Läst 799 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-04 00:49



Bookmark and Share


  Amy (F)
Jag lovar, som jag sagt tidigare är du en gudinna på dikter!
2005-12-10

    BrokenHearted
underbart. fängslande, bedårande, fantastiskt, sagolik, oerhörd, fenomenal, fabulös, osannolik, lysande.

har inte ord nog.
2005-09-21

  Manal
skriven med säkra ord, vacker och intensiv
2005-08-31

  Charly
Så fiiiiiiin! Jag vill läsa den om och om igen och därför sparar jag den som ett bokmärke...
Kram Charly
2005-08-25

  Amy (F)
DU ÄR GUD PÅ O SKRIVA DIKTER!
2005-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich