Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever i hösten

Stannar i nuet

löv prasslar likt glädje

trädtoppar lyser upp

vägen där jag går

 

Lever i hösten

stannar där




Fri vers av Cajsa
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-12 16:10



Bookmark and Share


    Lindizz
Att stanna i nuet och njuta av den vackra höst, skön känsla förmedlas här. Applåd!
2008-10-12

  Mats Henricson
Du har "fångat" hösten riktigt fint !
2008-10-12

  karenina VIP
just den känslan fick jag när jag var ute och gick idag en helt underbart solig höstsöndag
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg