Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag varken hör eller känner omvärlden.

 

Bergen har börjat att vittra

små små stenar har

lossnat

och faller så långt

ned

ögat kan se.

 

Stjärnorna har slutat

att glittra

de är nakna nu

och himlen

är kolsvart,

precis som

mina ögons tårar.

 

Månen som alltid

lyser upp natten

har mist sina solstrålar ,

då solen inte

längre är

närvarande.

 

Och älskling

mitt hjärta har slutat att slå

jag varken hör

eller känner

omvärlden.

 

Mina ögon har för länge

sedan

mist livet,

dagen då vi tog

farväl

och än idag faller

mina tårar.

 

 

av saknad

habibi

bara av saknad




Fri vers av Manal
Läst 667 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-12 20:40



Bookmark and Share


  Aisha VIP
..åh.så vackert skrivet ..
"mina ögon har för länge
sedan
mist livet
dagen då vi tog
farväl
och än idag faller
mina tårar"
..så sorgligt..så längtansfull...
2008-10-12

  * Ammi *
en sån längtanstext full av kärlek och saknad!!
2008-10-12

  Sladjana Zubcevic
"Mina ögon har för länge

sedan

mist livet,

dagen då vi tog

farväl

och än idag faller

mina tårar.





av saknad

habibi

bara av saknad"
Underbart skrivet.
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal