Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt till min målning med samma namn i samlingen \"Själen\"


Ljuset i tunneln



I mörkret längtar jag
efter ljuset i tunnelns slut.

Det känns avlägset.

Men när jag är där
vill jag frigöra mig,
lämna min skugga av mörker,
lämna min slitna kropp.

Jag ska sträcka mig
upp mot ljuset.

Då blir jag fri.




Fri vers av Anna H
Läst 335 gånger
Publicerad 2005-08-04 14:59



Bookmark and Share


  Annelie Hugo
Vilken underbar känska, ja tänk om man kunde lämna sitt "skal" Tack för denna :) kram
2005-08-06

  Jessi
Åååh, så fin! Får jag följa med och också lämna min sargade kropp?
2005-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H