Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frånbörjan en del ur ett av mina dagboksinlägg på en community.


Sometimes,

Sometimes,


sometimes I miss you

sometimes I think about our time together

sometimes I smile

and sometimes dried tears fall down my cheek




I remember the good times,
but it's hard to remember what went wrong

I can't cry over it and I can't smile..



~




Fri vers av takethemoon
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-14 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

takethemoon
takethemoon